Slagroomspuiten & patronen

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Tegels Tegels
Lijst Lijst
Product Listing
iSi Easy Whip Plus slagroomspuit - 0,5 l - wit
779087

Met de iSi Easy Whip 0,5 liter kun je binnen enkele secondes een luchtige, lichte en verse slagroom bereiden en perfect doseren. De slagroom is in een paar tellen klaar en is tot 10 dagen houdbaar in de koelkast.

46.99 23.49
(incl. 50% korting)
De levertijd is 1-3 werkdagen
Gratis bezorging vanaf 40,-
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Garneerspuit kopen bij Cook&Co

De finishing touch van je versgebakken taart zit hem in de garnering. Die extra toefjes slagroom zorgen ervoor dat de taart er nog lekkerder uitziet en natuurlijk ook nog eens lekkerder smaakt. Om de perfecte decoraties te creëren, heb je een garneerspuit nodig. Deze zorgt ervoor dat elke garnering er mooi en hetzelfde uitziet. Garneerspuiten worden vaak ook gebruikt voor gevulde eieren. De presentatie ziet er net wat aantrekkelijker uit als de vulling wordt ingespoten met de garneerspuit. Bij Cook&Co vind je verschillende garneerspuiten die de presentatie van je kookcreaties helemaal afmaken!

Slagroomspuit en slagroompatronen

Een van de bekendste garneerspuiten is de slagroomspuit. Deze spuit zorgt ervoor dat je heerlijke toefjes slagroom op je taarten, cakes en vlaaien kunt spuiten. De slagroomspuit werkt met behulp van de slagroompatronen. Na het vullen van de fles met room moet de slagroompatroon in de houder worden geplaatst. Draai de patroonhouder in één keer goed en stevig door. Nadat het sisgeluid niet meer hoorbaar is, is de slagroomspuit klaar voor gebruik. Zorg dat je altijd de spuit goed heen en weer schud. Op deze manier krijg je de lekkerste toefjes uit de spuit!

Spuitzak voor elk soort garnering

In de webshop van Cook&Co zijn verschillende spuitzakken te verkrijgen. De siliconen spuitzak van het merk Lurch heeft vijf spuitmondjes. Elk mondje zorgt ervoor dat je een ander soort toef krijgt. Zo kun je je gerechten op verschillende manieren decoreren. Heb je al een spuitzak, maar wil je juist losse spuitmondjes in je keuken hebben? Kies dan voor de spuitmondjes van het merk DeBuyer. Deze set bestaat uit zes mondjes en kunnen op de spuitzak worden geplaatst.

Wil je je gerechten een leuke en creatieve touch geven? Doe dat dan met de garneerspuiten van Cook&Co. Bekijk het ruime assortiment in de webshop!