Categorieën

Barbecook Outdoorchef Cadac Witloft Lotusgrill Weber

Barbecue kopen bij Cook&Co

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk om buiten te genieten van de zon met vrienden en familie. Het is natuurlijk nog gezelliger om buiten een hapje en drankje te kunnen doen. Hier kan de barbecue in de zomer niet bij ontbreken. De barbecue zorgt voor een heerlijke geur van het eten die wordt verspreid. De gegrilde vis, vlees en groente krijgen ook nog eens een heerlijke gegrilde smaak mee van de barbecue. Bij Cook&Co vind je verschillende soorten barbecues in het assortiment.

BBQ soorten

Er bestaan verschillende soorten BBQ’s. Allereerst is er de houtskool barbecue. Deze geeft een unieke smaak mee aan het eten. Dit komt door de houtskool die erin wordt geplaatst en wordt aangestoken. Daarnaast is er de elektrische BBQ. Stop de stekker van de BBQ in het stopcontact, zet hem aan met een druk op de knop en binnen enkele minuten is deze BBQ verwarmd. Als laatste is er nog de gasbarbecue. De gasbarbecue heeft een gasfles nodig die aangesloten moet worden. Daarna kun je hem aanzetten en aansteken. De gasbarbecue is dan gelijk klaar voor gebruik.

Gezellig samen buiten eten met de barbecue

Ben je op zoek naar een barbecue voor op je balkon omdat je in een appartement woont? Kies dan voor de kleinere barbecue. Op deze manier kun je toch nog genieten van de barbecue, ondanks dat je een kleinere ruimte hebt. Wil je groot uitpakken deze zomer en heb je een grote tuin tot je beschikking? Kies dan voor een complete buitenkeuken. Deze grote barbecue zorgt ervoor dat je optimaal kunt barbecueën in de tuin.

Bij Cook&Co zijn er barbecues in alle soorten en maten. Kies uit merken zoals Weber, Barbecook en Outdoorchef. Bekijk het ruime aanbod online bij Cook&Co en vind een BBQ die voldoet aan al je eisen.