Zakelijk bestellen

Bij Cook&Co leveren we naast aan consumenten, ook aan bedrijven! Ons brede productassortiment leent zich uitstekend voor de zakelijke markt. Wat betekent dit voor jou als bedrijf en dus zakelijke klant?

Bestellen in onze webshop
Weet je al wat je wil bestellen? Heb je het snel nodig en heb je geen vragen meer? Als zakelijke klant kun je ook eenvoudig in onze webshop bestellen: tijdens het bestelproces kun je je bedrijfsnaam invullen en ook bij het afleveradres (wat natuurlijk afwijkend mag zijn) is hier een veld voor gereserveerd. De bevestiging die je per e-mail ontvangt, is tevens de factuur waar al een btw-specificatie op vermeld staat. Voor zakelijke bestellingen geldt tevens "op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst, is de volgende dag al in huis!"

Betaalmethoden
- iDeal
- Creditcard
- Acceptgiro
- Bancontact / Mister Cash (België)
- Cook&Co Cadeaukaart

Grote aantallen & bulkbestellingen
Heb je een artikel gezien op onze website waarvan je graag een groot aantal zou willen bestellen? Laat het weten via onze klantenservice en we maken direct een offerte op maat voor je! In de meeste gevallen ontvang je deze offerte dezelfde dag nog. Mocht het betreffende artikel niet in de gevraagde aantallen voorradig zijn, dan vermelden we tevens de verwachte levertijd.

Indien je akkoord gaat met de offerte zal de factuur voor je opgemaakt worden. Je ontvangt deze vervolgens per e-mail. Zodra de factuur voldaan is, kan de bestelling aan je verzonden worden. In overleg met jou zal bepaald worden waar en wanneer de bestelling bezorgd wordt.

Cadeaupakketten
We maken ook maatwerk-cadeaupakketten voor bedrijven. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan relatiegeschenken en/of kerstpakketten. Wij verpakken de door jou uitgekozen losse producten in één van onze cadeaudozen tot een prachtig geheel. Iedereen waardeert het krijgen van een Cook&Co geschenk en je zakenpartners of medewerkers zullen dan ook zeer tevreden zijn met een Cook&Co cadeaupakket.

We maken cadeaupakketten op maat als je slechts een paar pakketten nodig hebt maar óók als je een groot aantal nodig hebt! Voor zowel kleine als grote budgetten. Je kunt het cadeaupakket zo goedkoop of duur maken als je zelf wil. Vind je het moeilijk om te kiezen uit ons grote assortiment? Vertel ons dan je budget en wij helpen je bij het creëren van een mooi pakket.

Tip: Laat een cadeaupakket maken van een cadeaukaart in combinatie met een aantal kleine artikelen. Onze cadeaukaart met een door jou bepaalde waarde sierlijk verpakt in een cadeaudoos. Een echte aanrader!

We geven je natuurlijk graag een advies op maat. Stuur een e-mail naar onze klantenservice en we nemen direct contact met je op.