Over Cook&Co

Wie zijn we?

Bij Cook&Co weten we dat koken net zo gezellig kan zijn als eten! Op onze site vind je daarom culinaire inspiratie en smakelijke ideeën voor ieder die van koken, lekker eten en gezellig tafelen houdt. Als kookliefhebber kun je dus je hart ophalen. We serveren de leukste, mooiste en handigste kookspullen; een uitgebreid assortiment, van kwalitatieve basisartikelen tot specialistische artikelen en eigentijdse hebbedingen. Van kookboek tot keukenmachine en van servies tot servet. Of je jezelf nu wilt verwennen of een ander verrassen, bij Cook&Co barst het van de smakelijke ideeën!

Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van onder andere deze topmerken: BK, Blond Amsterdam, Brabantia, Demeyere, Global, Illy, Jamie Oliver, Kenwood, KitchenAid, Magimix, Nespresso, Philips, Moulinex, Joseph Joseph, Royal VKB, Outdoor Chef, PIP Studio, Solis, Vacu Vin, VT Wonen, Wedgwood en Wesco.     

        Het ontstaan van Cook&Co

        Cook&Co komt voort uit de Hoyng formule die een  jarenlange geschiedenis heeft die terug gaat tot 1880. Hoyng         was een traditionele kookwinkel in het hogere  segment waar mensen hun uitzet kochten zoals bestekcassettes,          (glas) serviezen en pannensets. Om de Hoyng winkels aan te  passen naar de huidige tijd en mee te gaan met         trends en ontwikkelingen zijn we in oktober 2005 begonnen met het  ombouwen naar Cook&Co. Een frisse,         eigentijdse winkelformule  gericht op koken, lekker eten en gezellig tafelen. In 2016 zijn alle winkels behalve de           vestiging in Assen gesloten en gaat Cook&Co verder als dé online kookwinkel.
Blokker Holding

Cook&Co is onderdeel van de Blokker Holding BV. Blokker Holding is een Nederlands retailconcern en actief in de sectoren Huishoud en Speelgoed, met (per einde boekjaar 2016 en minus Leen Bakker en minus Intertoys met inbegrip van alle winkels van Bart Smit en Toys XL) vijf winkelformules, circa 1.450 winkels en ruim 14.000 medewerkers in acht landen. Dit zijn de winkelformules Blokker, Xenos, Maxi Toys, Marskramer en Big Bazar. Nextail huisvest alle e-commerce- en omnichannelactiviteiten van Blokker Holding, waaronder vrijwel alle webshops en Cook&Co; een kleine gespecialiseerde online winkel voor de kookliefhebber.