Bewaardoos voor Parmezaanse Kaas

Specificaties

Artikelnummer 762021
Afmeting (cm) 12x7
Kleur Geel
Artikelnummer 762021
Afmeting (cm) 12x7
Kleur Geel
1.00
  • Gratis bezorging vanaf 25,-

Omschrijving

Deze bewaardoos is ideaal om uw Parmezaanse kaas in te bewaren. Hij beschikt over een vershouddeksel, waardoor hij zeer geschikt is om in de koelkast te bewaren. De deksel heeft de structuur van de Parmezaanse kaas, waardoor hij er leuk uitziet en het gelijk duidelijk is wat er in deze bewaardoos zit! Handig voor in uw koelkast!

 

Parmezaanse Kaas
Parmezaanse kaas is een soort kaas die oorspronkelijk uit Italië komt, uit de omgeving van Parma. De kaas wordt nog steeds gemaakt volgens het oude recept, met alleen de melk uit de streek, stremsel, vuur en de kunst van het kaasmaken. Andere toevoegingen aan de kaas zijn absoluut niet toegestaan. Om deze kaas te maken, heeft men voor 1 kg parmezaan ongeveer 16 liter koemelk nodig, 600 liter voor één kaas. De Parmezaan is goed te onderscheiden van vergelijkbare kazen. Alleen de kaas uit het gebied van de provincies Modena, Parma en Reggio Emilia (plus delen van Bologna en Mantua) mag de naam Parmezaan dragen. De echte Parmezaan is te herkennen aan het zegel dat over de hele zijkant van de kaas gedrukt is, en waarop “Parmigiano Reggiano” te lezen is.
De kaas is zeer lang houdbaar. Voor gebruik - bijvoorbeeld om schotels te gratineren, of om op pasta te strooien - wordt deze vaak geschaafd of geraspt. Hiervoor kan men een speciale kaasmolen of Microplane gebruiken. In heel dunne plakken over salades, met alleen olijfolie en balsamicoazijn uit Modena komt de smaak goed tot z’n recht.

Deze bewaardoos is ideaal om uw Parmezaanse kaas in te bewaren. Hij beschikt over een vershouddeksel, waardoor hij zeer geschikt is om in de koelkast te bewaren. De deksel heeft de structuur van de Parmezaanse kaas, waardoor hij er leuk uitziet en het gelijk duidelijk is wat er in deze bewaardoos zit! Handig voor in uw koelkast!

 

Parmezaanse Kaas
Parmezaanse kaas is een soort kaas die oorspronkelijk uit Italië komt, uit de omgeving van Parma. De kaas wordt nog steeds gemaakt volgens het oude recept, met alleen de melk uit de streek, stremsel, vuur en de kunst van het kaasmaken. Andere toevoegingen aan de kaas zijn absoluut niet toegestaan. Om deze kaas te maken, heeft men voor 1 kg parmezaan ongeveer 16 liter koemelk nodig, 600 liter voor één kaas. De Parmezaan is goed te onderscheiden van vergelijkbare kazen. Alleen de kaas uit het gebied van de provincies Modena, Parma en Reggio Emilia (plus delen van Bologna en Mantua) mag de naam Parmezaan dragen. De echte Parmezaan is te herkennen aan het zegel dat over de hele zijkant van de kaas gedrukt is, en waarop “Parmigiano Reggiano” te lezen is.
De kaas is zeer lang houdbaar. Voor gebruik - bijvoorbeeld om schotels te gratineren, of om op pasta te strooien - wordt deze vaak geschaafd of geraspt. Hiervoor kan men een speciale kaasmolen of Microplane gebruiken. In heel dunne plakken over salades, met alleen olijfolie en balsamicoazijn uit Modena komt de smaak goed tot z’n recht.

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Gratis retourneren

Bestel Bewaardoos voor Parmezaanse Kaas
Uitverkocht. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
1. 00