Contactgrills

Contactgrill kopen bij Cook&Co

Wil je op een gezonde manier vlees, vis en groente bereiden? Kies dan voor de contactgrill. De grill zorgt ervoor dat je vlees, vis en groente aan beide kanten tegelijk wordt gegrild en je hoeft geen olie of boter op de grill te smeren. Daarnaast zijn de contactgrillen geschikt voor het maken van tosti’s, panini’s en wafels. Plaats bijvoorbeeld je panini tussen de platen en laat de grill zijn werk doen. Doordat de grill van onder en boven verwarmt, hoef je de panini niet om te draaien. Creëer je eigen heerlijke panini en maak hem krokant en warm met een contactgrill van Cook&Co!

Tefal contactgrill & Princess contactgrill

In de webshop van Cook&Co vind je verschillende merken contactgrillen. De contactgrillen van Tefal zijn van goede kwaliteit en zorgen ervoor dat elk gerecht er goed uit komt te zien. Zo is er de Tefal snackapparaat. Bij dit apparaat heb je de mogelijkheid om de platen te verwisselen. Je kunt poffertjes, wafels, tosti’s en panini’s maken met deze multifunctionele grill. Daarnaast kun je de platen in de afwasmachine stoppen; super handig!

De modellen van het merk Princess hebben allemaal een handig handvat waarmee je de grill erg makkelijk kunt openen. Daarnaast zijn de contactgrillen in graden in te stellen. Zo zorg je ervoor dat je gerechten nooit meer aanbranden. Naast Tefal en Princess zijn er nog meerdere merken contactgrillen te vinden in de webshop van Cook&Co.

Apparaat om mee te grillen

Er zijn oneindig veel gerechten die je kunt maken met de contactgrill. Ga je voor een tosti, een panini of heb je meer zin in een broodje hamburger? Mogelijkheden alom. De contactgrillen zijn ook nog eens erg makkelijk in gebruik. Steek de stekker in het stopcontact, stel de graden in en wacht totdat de grill op temperatuur is. Daarna kan het grillen beginnen! In het assortiment van Cook&Co vind je een ruim aanbod aan contactgrillen. Bekijk het hele assortiment online en je vindt altijd wel een contactgrill die voldoet aan jouw eisen.