Pizzarettes

Pizzarette kopen bij Cook&Co

Ben je ook een fan van pizza? Maak nu samen met je vrienden of familie je eigen mini pizza’s in de pizzarette! De pizzarette is een kleine steenoven waarin je verschillende kleine pizza’s maakt. Iedereen krijgt zijn eigen spatel waarmee de zelfgemaakte pizza in de mini oven geplaatst kan worden. De pizzarette wordt vanaf onder verwarmd door middel van een steen. Zo krijg je de lekkerste steenoven pizza's die iedereen naar eigen smaak kan maken!

Pizzarette voor 6 personen

Tijdens de feestdagen is het altijd gezellig om met elkaar te gaan eten. Geen zin om te koken dit jaar? Kies dan voor een pizzarette. De pizzarettes kunnen tot wel 6 personen voorzien van overheerlijke pizza’s. Kies bijvoorbeeld voor het merk Emerio. Emerio biedt pizzarettes aan van goede kwaliteit en zullen voor een onvergetelijke avond pizza bakken zorgen. Iedereen kan zelf kiezen voor ingrediënten en toppings voor op de pizza en zo zelf de smaak van het eten bepalen. Op deze manier vindt iedereen het eten lekker! Wil je toch liever een kleinere pizzarette? In de webshop zijn ook pizzarettes te vinden voor 4 personen.

Mini pizza oven

De pizzarette, ook wel de mini pizza oven, valt onder de categorie funcooking. Dit apparaat zorgt ervoor dat je samen je eigen gerechten kunt maken en het zorgt gegarandeerd voor een leuke sfeer tijdens het eten. Andere apparaten in de categorie funcooking zijn: gourmetstellen, bakplaten, fonduestellen en de wokparty.

Heb je zin gekregen om samen met je vrienden en familie zelf pizza’s te gaan maken? Kies dan voor de pizzarettes die verkrijgbaar zijn in de webshop van Cook&Co. De pizzarettes zorgen ervoor dat het koken nog leuker wordt. Bekijk snel het aanbod in onze webshop!