Blenders

Blender to go

Houd jij van verse aardbeien saus, barbecuesaus of van een gezonde abrikoos en kersen smoothie? Met de blenders van Cook&Co vind je voor elke keuken een passende blender. Heb jij liever een kleine en compacte blender of toch een power blender die geschikt is voor de wat zwaardere klussen? Met de power blenders heb je net wat meer vermogen dan andere blenders en deze zijn uitermate geschikt voor het fijnmalen van noten en groenten. Toch een blender to go nodig? Met de WMF Mix & Go Keep Cool blender van KULT X zorg jij ervoor dat je blender makkelijk in de keuken past en makkelijk mee te nemen is.

Blender voor elke keuken

Binnen het brede assortiment van Cook&co zijn er allerlei typen blenders. Met een blender maak je de lekkerste sapjes, cocktails en groente shakes. Lekker mixen door allerlei fruit, sap, groenten, yoghurt, zuivel en zaden door elkaar te gooien. Na de bereiding haal je de mengbeker eruit en giet deze in een bidon om deze zo lekker mee te nemen naar werk of school.

Blenders kopen bij Cook&Co

Een blender lijkt een eenvoudig apparaat maar toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Dit valt in te delen in materiaal, inhoud, vermogen, vulopening en stoom- en kookfuncties. Filter binnen het brede assortiment van Cook&Co en kies de blender die past bij jouw persoonlijke wensen!