Waterkokers

Waterkoker kopen bij Cook&Co

Een waterkoker is onmisbaar in de keuken. Met de waterkoker kun je met één druk op de knop het water binnen enkele seconden koken. Super handig als je snel even je thee wilt zetten. Daarnaast is een waterkoker ook nuttig als je bijvoorbeeld pasta wilt koken. Het kan lang duren als je koud water in de pan gaat koken. Maar wanneer je eerst het water laat koken in de waterkoker en deze in de pan plaatst, hoef je niet meer zo lang te wachten totdat deze klaar is op het vuur.

Philips waterkoker of KitchenAid waterkoker?

Bij Cook&Co vind je waterkokers van verschillende merken. Zo heb je bijvoorbeeld de waterkokers van Philips. Deze waterkokers zijn gemaakt van glas en roestvrij staal, ook wel RVS. Naast de Philips waterkokers heeft Cook&Co waterkokers van het merk KitchenAid in het assortiment. Een bekende KitchenAid waterkoker is die in fluitketelvorm. Deze heeft een retro uitstraling en kan tot wel 1,25 liter aan water koken. Philips en KitchenAid zijn twee van de vele merken waterkokers die Cook&Co in het assortiment heeft. Andere merken zijn bijvoorbeeld Bodum, Bosch, Graef en WMF. In de webshop zijn al deze merken terug te vinden.

Glazen waterkoker of toch een ander materiaal?

Waterkokers zijn in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. De glazen waterkoker is doorzichtig waardoor je de inhoud hiervan kunt zien. In het assortiment van Cook&Co is de glazen waterkoker van Philips te bestellen. Deze heeft een inhoud van 1,5 liter. Naar glazen waterkokers zijn er ook nog andere materialen beschikbaar. Cook&Co heeft waterkokers van acryl, kunststof en metaal in het assortiment. Deze ruime keuze aan materialen zorgt ervoor dat er altijd één tussen zit die past bij de uitstraling van je keuken.

Weet je al welke waterkoker je aan je keuken wilt toevoegen? Wil je liever een waterkoker van kunststof of toch liever een waterkoker van aluminium? Bekijk het assortiment van Cook&Co online!