Keukengerei Raspen, Schillen & Snijders Kookthermometers Peper- & Zoutmolens Snijplanken & Hakblokken
BK Le Creuset Tefal Fissler Global De Buyer Gefu Jamie Oliver OXO Joseph Joseph

Keukengerei kopen bij Cook&Co

Voor het maken van verschillende gerechten is het van belang om goed werkende keukengerei aan te schaffen. Dit zorgt ervoor dat het koken een stuk makkelijker en ook nog eens een stuk leuker wordt! Bij Cook&Co vind je een ruim assortiment aan verschillende keukengerei. Wil je een lekkere taart gaan bakken, bekijk dan het aanbod van bakbenodigdheden. Wil je een keer je eigen pasta gaan maken, bekijk dan het aanbod van onze pasta benodigdheden. Voor elk soort gerecht heeft Cook&Co keukengerei in het assortiment!

Verschillende soorten accessoires voor in de keuken

Ben je een beginnende kok en heb je geen idee welke keukenspullen je allemaal moet aanschaffen? De basis bestaat uit pannen, servies, bestek, snijplanken en natuurlijk scherpe messen. Naast de basis keukenspullen vind je bij Cook&Co alle benodigdheden die je nodig hebt voor het maken van meer ingewikkelde gerechten. Zo vind je in het assortiment verschillende soorten keukenweegschalen voor de perfecte afmetingen die complexe gerechten vaak nodig hebben. Daarnaast biedt Cook&Co collecties aan van verschillende merken. In het assortiment vind je keukengerei van Le Creuset, BK, Tefal en Nordic Ware. Voor elk soort chef is er wel een accessoire te vinden die nog mist in de keuken.

Keukenspullen voor elk soort gerecht

Koken wordt nog leuker met de verschillende keukenspullen in het assortiment van Cook&Co. Ben je een grote fan van pasta, maar wil je liever een gezondere versie hiervan maken? De Spirelli van GEFU geeft je de mogelijkheid om van courgettes en wortels slierten te vormen. Hierdoor hoef je geen pasta meer te gebruiken voor je spaghetti. Wil je graag je eigen frietjes maken, maar vind je het te veel werk om de aardappels te snijden? De frietsnijder van Westmark is dan een goede optie. Schil de aardappel en plaats deze in de frietsnijder. Duw de hendel naar beneden en je frietjes worden zo voor je gesneden. Op deze manier ben je binnen een paar minuten klaar met het snijden van de frietjes!

Bij Cook&Co vind je keukengerei die je helpen bij het maken van de lekkerste gerechten. Deze keukenhulpjes zorgen ervoor dat koken een stuk makkelijker wordt. Bekijk het ruime assortiment in de webshop.