• Home
  • Keuken messen

BK Le Creuset Tefal Fissler Global De Buyer Gefu Jamie Oliver OXO Joseph Joseph

Messen van kwaliteit

Messen zijn onmisbaar in het keukengerei en een kwalitatief mes maakt koken een heel stuk aangenamer. Niemand houdt van botte messen waar je de kip niet soepeltjes mee in stukjes kunt snijden; de kip zou zo van je mes af moeten glijden in een beweging. De messen bij Cook&Co hebben deze kwaliteit en het assortiment bestaat uit een grote variatie messen voor verschillende doeleinden. Zoek je bijvoorbeeld een kaasmes, fileermes of een messenblok waar je al je mooie messen veilig in kunt plaatsen? Hier vind je het!

Grote merken messen

Om je een echte kok in de keuken te voelen, heb je een goed mes nodig. De Global messen zijn van topkwaliteit waar je nog jarenlang plezier van zal hebben, zonder botheid. Het zijn Japanse messen en op een Aziatische manier geslepen. Hierdoor hebben ze een uniek design en een geweldig gebruiksgemak. De Laguiole messen van stalen lemmet hebben ook een speciaal karakteristiek design die van oudsher bekend zijn vanwege haar steakmessen. Bekijk ook de Sabatier messen, deze messen zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Weet dat er meerdere Sabatier merken zijn met een eigen toevoegsel aan de naam, aangezien verschillende families in Frankrijk de naam Sabatier mogen gebruiken wanneer ze voldoen aan de verwachte kwaliteit.

Messen kopen

De keuzes aan messen zijn oneindig. Maar wanneer je messen wilt kopen bij Cook&Co weet je dat er altijd kwaliteit tussen zit. Maak de keuze opties kleiner door te specificeren op de doeleinden van de messen die je wilt kopen, zo maak je het voor jezelf overzichtelijker. Bekijk bijvoorbeeld de messen van Global, Laguiole en Sabatier en ontpop je tot een topkok in de keuken!