Echt Eten 2 - Jonathan Karpathios

Specificaties

Artikelnummer 783249
ISBN 9789045204185
Geslacht Beide
Auteur Jonathan Karpathios
Aantal pagina's 296
Reeks Echt eten
Boekenreeks deel 2
Titel Echt eten 2 - als Jon in Frankrijk
Uitgave 1
Geillustreerd ja
Materiaal Papier
Artikelnummer 783249
ISBN 9789045204185
Geslacht Beide
Auteur Jonathan Karpathios
Aantal pagina's 296
Reeks Echt eten
Boekenreeks deel 2
Titel Echt eten 2 - als Jon in Frankrijk
Uitgave 1
Geillustreerd ja
Materiaal Papier
29.95
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Omschrijving

Zijn eerste boek Echt Eten was een doorslaand succes. Niet alleen won Jonathan Karpathios de Gouden Garde-publieksprijs bij de Kookboek van het Jaar-verkiezing, ook waren hij en zijn boek veelvuldig in de media te bewonderen.

Jonathan: ‘In dit boek neem ik je mee op vakantie en wil ik met je delen wat ik daar ervaar, je laten voelen wat ik zie. Ik laat je kennis maken met de buren die mij ambachten leren en neem je mee naar de boerenmarkten waar trotse producenten samenkomen. Het eten hier is Echt Eten zoals het hoort te zijn, lekker zonder fratsen.’

In Echt eten in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creëren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkant meter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!

Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur.
Zijn eerste boek Echt Eten was een doorslaand succes. Niet alleen won Jonathan Karpathios de Gouden Garde-publieksprijs bij de Kookboek van het Jaar-verkiezing, ook waren hij en zijn boek veelvuldig in de media te bewonderen.

Jonathan: ‘In dit boek neem ik je mee op vakantie en wil ik met je delen wat ik daar ervaar, je laten voelen wat ik zie. Ik laat je kennis maken met de buren die mij ambachten leren en neem je mee naar de boerenmarkten waar trotse producenten samenkomen. Het eten hier is Echt Eten zoals het hoort te zijn, lekker zonder fratsen.’

In Echt eten in Frankrijk neemt Jonathan je mee naar het Zuidwesten van Frankrijk, waar hij je voorstelt aan Sandra en Santi, twee bijzondere vrienden. Zij werken nauw samen met de natuur en hun manier van leven geeft hem nieuw inzicht en inspireert Jonathan tot het creëren van ruim honderd prachtige gerechten met groente in de hoofdrol. Klassieke gerechten worden op eigentijdse wijze ingevuld. Jonathan leert je bovendien hoe je je eigen oogst kunt produceren door het aanleggen van een eigen vierkant meter-moestuin. Ervaar de kwaliteit van geluk uit je eigen tuin!

Jonathan Karpathios is een bijzondere chef in Nederland. In zijn keuken laat hij zich leiden door de oogst van de dag, afkomstig uit zijn kwekerij of tuinen. Naast dat hij eigenaar is van zijn restaurant Vork & Mes in Hoofddorp, is hij bovenal ambassadeur van de natuur.
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Gratis retourneren

Bestel Echt Eten 2 - Jonathan Karpathios
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
29. 95