Het CQ Mannenkookboek - Paul Henderson

Specificaties

Artikelnummer 783944
ISBN 9789048309627
Geslacht Beide
Auteur Paul Henderson
Aantal pagina's 224
Titel Het GQ-mannenkookboek
Uitgave 3
Geillustreerd ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier
Artikelnummer 783944
ISBN 9789048309627
Geslacht Beide
Auteur Paul Henderson
Aantal pagina's 224
Titel Het GQ-mannenkookboek
Uitgave 3
Geillustreerd ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier
19.99
  • Gratis bezorging vanaf 25,-

Omschrijving

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijk staat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak. In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.
Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto’s, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.
Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie: Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.

- Uitgever: Veltman
- Druk: feb 2014
- Editie: Hardcover
- Afmeting boek: 20x27cm
- Aantal pagina's: 224

GQ is een toonaangevend Engels magazine, waarvan de naam gelijk staat aan stijl. Alle recepten uit dit kookboek zijn afkomstig uit GQ en bedoeld voor mannen met een onderscheidende smaak. In dit boek staan recepten van de beste Britse restaurants, geselecteerd door topkoks, plus vele tips en technieken. Het is een onmisbare leidraad voor enthousiaste amateurkoks die altijd op zoek zijn naar goed voedsel en goede ingrediënten voor onovertroffen maaltijden.
Paul Henderson werkt al meer dan tien jaar als redacteur bij GQ. Hij is verantwoordelijk voor de onderwerpen sport, auto’s, eten en drank. Tijdens zijn loopbaan heeft hij vele grote namen in de culinaire wereld geïnterviewd, van Gordon Ramsay en Heston Blumenthal tot Rick Stein en Raymond Blanc. Hij schreef diverse omslagartikelen voor GQ en publiceerde onder andere in de Guardian, de Telegraph en The Spectator. En hoewel hij in de keuken van aanpakken weet, zit hij veel liever aan de eettafel.
Met bijdragen van toonaangevende chef-koks en culinair auteurs, onder wie: Jason Atherton, Raymond Blanc, Heston Blumenthal, Fergus Henderson, Giorgio Locatelli, Yotam Ottolenghi, Oliver Peyton, Gordon Ramsay, Mark Hix, Michel Roux jr., Marcus Wareing en Bryn Williams.

- Uitgever: Veltman
- Druk: feb 2014
- Editie: Hardcover
- Afmeting boek: 20x27cm
- Aantal pagina's: 224

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Gratis retourneren

Bestel Het CQ Mannenkookboek - Paul Henderson
Uitverkocht. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
19. 99