Boska Holland Barbeclette Kaas

Specificaties

Artikelnummer 776061
Gewicht exclusief verpakking (gr) 190
Merk Boska
EAN 8713638010489
Afmeting (cm) 27x2 (BxH)
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Vaatwasmachine bestendig ja
Garantie (in jaar) 1
Artikelnummer 776061
Gewicht exclusief verpakking (gr) 190
Merk Boska
EAN 8713638010489
Afmeting (cm) 27x2 (BxH)
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Vaatwasmachine bestendig ja
Garantie (in jaar) 1
7.00
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 25,-
  • Nu gratis verzending op alle boeken

Omschrijving

Cheese Barbeclette
Met de unieke Cheese Barbeclette® kun je op de barbecue zoveel kaas smelten als je maar wilt. Dé oplossing voor op een warme zomeravond, lekker racletten in de buitenlucht. Ideaal voor vegetariërs. De Barbeclette® is strak vormgegeven en makkelijk afwasbaar. De bijgeleverde spatel past goed in de barbeclette, voorkomt krassen en het achter blijven van kaas.

  • Smelt kaas op de barbecue 
  • Anti-stick coating
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Compact design
  • Pan zonder houten handvat is vaatwasmachine bestendig

 

Recept Raclette op de barbecue

Ingrediënten:

  • 600 g aardappels, soort Charlotte
  • 1 el olijfolie
  • 1 bos groene asperges, schoongemaakt
  • 4 portobello champignons, in plakken
  • 4 tomaten, door de helft
  • 800 g Raclette du Valais AOC
  • Peper

Bereiding:
Steek de barbecue aan. Kook de aardappels voor in de schil. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappels in de hete as van de barbecue om ze te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bestrijk de asperges, de champignons en de tomaat met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan elke kant. Zet apart aan de minder hete kant van de barbecue. Gril de champignons en de tomaat 2 minuten aan elke kant.

Zet ze apart. Smelt de Raclette du Valais AOC in de Cheese Barbeclette. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappels over de borden. Giet gesmolten Raclette du Valais AOC over de aardappels en bestrooi met peper.

Cheese Barbeclette
Met de unieke Cheese Barbeclette® kun je op de barbecue zoveel kaas smelten als je maar wilt. Dé oplossing voor op een warme zomeravond, lekker racletten in de buitenlucht. Ideaal voor vegetariërs. De Barbeclette® is strak vormgegeven en makkelijk afwasbaar. De bijgeleverde spatel past goed in de barbeclette, voorkomt krassen en het achter blijven van kaas.

  • Smelt kaas op de barbecue 
  • Anti-stick coating
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Compact design
  • Pan zonder houten handvat is vaatwasmachine bestendig

 

Recept Raclette op de barbecue

Ingrediënten:

  • 600 g aardappels, soort Charlotte
  • 1 el olijfolie
  • 1 bos groene asperges, schoongemaakt
  • 4 portobello champignons, in plakken
  • 4 tomaten, door de helft
  • 800 g Raclette du Valais AOC
  • Peper

Bereiding:
Steek de barbecue aan. Kook de aardappels voor in de schil. Rol ze in aluminiumfolie. Plaats de aardappels in de hete as van de barbecue om ze te garen. Dit duurt ongeveer 15 minuten.

Bestrijk de asperges, de champignons en de tomaat met olijfolie. Gril de asperges 4 minuten aan elke kant. Zet apart aan de minder hete kant van de barbecue. Gril de champignons en de tomaat 2 minuten aan elke kant.

Zet ze apart. Smelt de Raclette du Valais AOC in de Cheese Barbeclette. Verdeel de groenten en de opengesneden aardappels over de borden. Giet gesmolten Raclette du Valais AOC over de aardappels en bestrooi met peper.

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten bedragen € 3,99.

 
Zo werkt gratis retourneren
Bestel Boska Holland Barbeclette Kaas
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
7. 00