500 Sushi - Caroline Bennett

Specificaties

Artikelnummer 783105
ISBN 9789048306947
Auteur 0
Titel 500 sushi
Uitgave 4
Geillustreerd ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier
Artikelnummer 783105
ISBN 9789048306947
Auteur 0
Titel 500 sushi
Uitgave 4
Geillustreerd ja
Kleur Zwart
Materiaal Papier
9.99
Nog 4 op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorging vanaf 25,-

Omschrijving

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heb je er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt alles wat je moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

 

In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die je nodig hebt om sushi te maken.

 

Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzingen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.

 

Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.
 
 
Belangrijkste kenmerken 
- Caroline Bennett 
- Druk 4
- Veltman Uitgevers B.V. 

We mogen sushi dan kennen van de menu's in Japanse restaurants, maar heb je er ooit aan gedacht deze smakelijke hapjes zelf te maken? Met dit boek kan dat nu, want deze uitgebreide verzameling recepten geeft het vertrouwen verse vis en andere ingrediënten te kopen en ze samen te voegen tot verrukkelijke combinaties. Dit boek vertelt alles wat je moet weten over het maken van sushi, van toppings en vullingen tot smaakmakers en bijgerechten.

 

In een inleidend hoofdstuk wordt ingegaan op het keukengerei en de meest gebruikte ingrediënten en smaakmakers die je nodig hebt om sushi te maken.

 

Dit boek is een gids voor de vele verschillende soorten sushi en geeft aanwijzingen om ze te maken, van authentieke klassieke sushi tot populaire fusionrolletjes.

 

Caroline Bennett is de oprichtster en managing director van Moshi Moshi Sushi, een zeer succesvolle Engelse sushiketen en de originele kaiten (lopende band)-sushibar van Groot-Brittannië. Caroline streeft bij het maken van sushi naar eenvoud, kwaliteit en artisticiteit, en houdt daarbij al lange tijd in hoge mate rekening met het milieu. Door haar steun aan duurzame en lokale visbronnen won ze in 2005 de prestigieuze Green Apple Award en in 2007 won ze een prijs van de Britse dierenbescherming voor haar betrokkenheid bij het welzijn van dieren. In 2009 werd zij door SeaWeb, de organisatie ter behoud van de oceanen, gehuldigd als internationaal Seafood Champion.
 
 
Belangrijkste kenmerken 
- Caroline Bennett 
- Druk 4
- Veltman Uitgevers B.V. 

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Gratis retourneren

Bestel 500 Sushi - Caroline Bennett
Nog 4 op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
9. 99