Handboek Snijtechnieken

Specificaties

Artikelnummer 783478
ISBN 9789059565838
Gewicht exclusief verpakking (gr) 547
Auteur Marcus Wareing
Lyn Hall
Henk Noy
Shaun Hill
Hennie Franssen-Seebregts
Charlie Trotter
Aantal pagina's 224
Uitgave 5
EAN 9789059565838
Afmeting (cm) 20x15,5x1,9 (LxBxH)
Kleur Rood
Artikelnummer 783478
ISBN 9789059565838
Gewicht exclusief verpakking (gr) 547
Auteur Marcus Wareing
Lyn Hall
Henk Noy
Shaun Hill
Hennie Franssen-Seebregts
Charlie Trotter
Aantal pagina's 224
Uitgave 5
EAN 9789059565838
Afmeting (cm) 20x15,5x1,9 (LxBxH)
Kleur Rood
12.95

Omschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? Handboek snijtechnieken laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? Handboek snijtechnieken laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten bedragen € 3,99.

 
Zo werkt gratis retourneren
Bestel Handboek Snijtechnieken
Uitverkocht.
12. 95