Pizza, Recepten van de Beste Pizzabakkers - Alba Pezone

Specificaties

Artikelnummer 783937
ISBN 9789461430816
Geslacht Beide
Auteur Alba Pezone
Aantal pagina's 360
Uitgave 2
EAN 9789461430816
Kleur Multikleur
Materiaal Papier
Artikelnummer 783937
ISBN 9789461430816
Geslacht Beide
Auteur Alba Pezone
Aantal pagina's 360
Uitgave 2
EAN 9789461430816
Kleur Multikleur
Materiaal Papier
Rated 5 van de 5 door uit Super boek Ik heb het boek afgelopen maand gekocht en ik ben er zeer blij mee, mooie uitleg, persoonlijke recepturen van de pizzabakkers van Milan. De eerste pizza's smaakten verrukkelijk.
Datum plaatsing: 2015-08-24
Rated 5 van de 5 door uit Duidelijke en overzichtelijke maar heerlijke recep Voor vaderdag gekocht en ik krijg nu wekelijks een pizza waar de grote ketens niet aan kunnen tippen!
Datum plaatsing: 2015-07-18
  • y_2017, m_7, d_19, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2
  • loc_nl_NL, sid_1026097, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_cookandco
24.95
Pizza, Recepten van de Beste Pizzabakkers - Alba Pezone heeft als beoordeling 5.0 van de 5 door 2.
  • y_2017, m_7, d_19, h_6
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_2
  • loc_nl_NL, sid_1026097, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_cookandco

Omschrijving

Er wordt veel aandacht besteed aan productuitleg, selectie van de beste ingrediënten en het maken van een goed en lekker pizzadeeg.Deze pizzabijbel bevat traditionele recepten met bijzondere producten. De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is. Ook U kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza margherita en pizza marinara, maar ook bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori. Er wordt veel aandacht besteed aan productuitleg, selectie van de beste ingrediënten en het maken van een goed en lekker pizzadeeg.

- Uitgever: GCP
- Druk: aug 2013
- Editie: Hardcover
- Afmeting boek: 21 x 26 cm
- Aantal pagina's: 360

Er wordt veel aandacht besteed aan productuitleg, selectie van de beste ingrediënten en het maken van een goed en lekker pizzadeeg.Deze pizzabijbel bevat traditionele recepten met bijzondere producten. De vijf beste pizzabakkers van Napels - de bakermat van de pizza - delen hun recepten en geheimen. Dit boek boordevol recepten gaat over echte, ambachtelijke pizza's, op traditionele wijze gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Net als hun makers zijn de pizza's karaktervol en vertellen ze een verhaal. Een verhaal dat voor iedere pizza weer anders is. Ook U kunt nu heerlijke klassiekers maken als pizza margherita en pizza marinara, maar ook bijzondere en fantasierijke pizza's als pizza peperoni & provola en pizza ai 4 pomodori. Er wordt veel aandacht besteed aan productuitleg, selectie van de beste ingrediënten en het maken van een goed en lekker pizzadeeg.

- Uitgever: GCP
- Druk: aug 2013
- Editie: Hardcover
- Afmeting boek: 21 x 26 cm
- Aantal pagina's: 360

Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten bedragen € 3,99.

 
Zo werkt gratis retourneren
Bestel Pizza, Recepten van de Beste Pizzabakkers - Alba Pezone
Uitverkocht.
24. 95