Handboek Snijtechnieken

Specificaties

Artikelnummer 783478
Gewicht artikel (gr) 547
ISBN 9789059565838
Geslacht Beide
Auteur Marcus Wareing
Aantal pagina's 224
Titel Handboek snijtechnieken
Uitgave 5
Geillustreerd ja
Afmeting (cm) 20x15,5x1,9 (LxBxH)
Kleur Rood
Artikelnummer 783478
Gewicht artikel (gr) 547
ISBN 9789059565838
Geslacht Beide
Auteur Marcus Wareing
Aantal pagina's 224
Titel Handboek snijtechnieken
Uitgave 5
Geillustreerd ja
Afmeting (cm) 20x15,5x1,9 (LxBxH)
Kleur Rood
Rated 5 van de 5 door uit zeer aan te bevelenboek dit boek had ik als cadeau gekocht voor mijn man en hij is er ontzettend blij mee
Datum plaatsing: 2015-07-16
  • y_2016, m_12, d_7, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_nl_NL, sid_1294188, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_cookandco
12.95
Handboek Snijtechnieken heeft als beoordeling 5.0 van de 5 door 1.
  • y_2016, m_12, d_7, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_0.0
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_1
  • loc_nl_NL, sid_1294188, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_cookandco
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Gratis bezorging vanaf 25,-

Omschrijving

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? Handboek snijtechnieken laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? Handboek snijtechnieken laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken. Vier bekende chef-koks - waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
  • Verzonden met PostNL pakketpost
  • De standaard bezorgkosten voor dit artikel bedragen € 3,99.
  • Dit artikel kan vanwege de afmeting, omvang en/of distributiewijze niet worden afgehaald in één van onze filialen.

 
Zo werkt gratis retourneren
 
  • Gratis retourneren

Bestel Handboek Snijtechnieken
Op voorraad. Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.
12. 95