Blond Amsterdam

Blond Amsterdam servies kopen bij Cook&Co

In 2001 zijn Femque van Geffen en Janneke Dröge begonnen met het beschilderen van servies in een klein atelier aan de Amsterdamse Spuistraat. Nu hebben ze hun kleine atelier ingeruild voor een Blond Amsterdam winkel met atelier aan de hoofdstedelijke Gerard Doustraat.

Het doel van Blond Amsterdam is mensen blij maken met hun opvallende servies. De passie voor vrolijk en kleurrijk servies groeide uit tot een bont en gevarieerd assortiment. Theepotten, mokken en borden met grappige en kleurrijke Blond Amsterdam illustraties met een knipoog.

Blond Amsterdam theepot en mok

Bij een lekker kopje thee zijn natuurlijk de theepot en de mok erg belangrijk. In het assortiment van Cook&Co vind je verschillende theepotten en mokken van het merk Blond Amsterdam. Zo is er de theepot en mok van de servieslijn Amsterdam Delfts Blond. Deze hele servieslijn is in de stijl van Delfts Blauw. Hier zit natuurlijk een vrolijke en leuke Blond twist aan. Daarnaast is er ook de Amsterdam Romance theepot en mok te verkrijgen in het assortiment van Cook&Co. Deze hele servieslijn heeft een romantische look en bestaat uit de kleuren wit en rood.

Blond Amsterdam Even Bijkletsen

Met de servieslijn Even Bijkletsen zijn Femque en Janneke bekend geworden. Deze lijn staat garant voor een gezellig kopje thee met vriendinnen. De servieslijn is erg vrolijk van kleur en bestaat uit verschillende producten. In de webshop van Cook&Co zijn borden, mokken, kommen, theepotten en nog veel meer producten te bestellen van deze lijn. Maak snel je collectie compleet en bekijk het hele aanbod in de webshop!

Bij Cook&Co vind je verschillende servieslijnen van Blond Amsterdam. Weet je al welke lijn jij compleet wilt hebben? Bekijk het ruime aanbod in de webshop van Cook&Co.