Nordic Ware

Nordic Ware van Dotty en Dave

Nordic Ware is bedacht door Dotty en haar geliefde Dave. Wanneer zij samen net terugkwamen van de Tweede Wereldoorlog ontstond de passie en het idee om een eigen bedrijf te starten. Met hooguit 500 dollar op zak begonnen zij in 1946 vanuit de kelder te brainstormen en dit ontwikkelde zich snel tot prachtige keukenartikelen. In het begin bestond Nordic Ware uit typisch Scandinavische kook- en bakartikelen zoals het Rosette koekjes ijzer, de Platte Panne, het Krumkake wafelijzer en de Aebleskiver pan voor poffertjes. Nu heeft het merk wereldwijd faam dankzij hun unieke Nordic Ware bakvormen en meer!

Nordic Ware bakvorm

Het duo staat bekend om de zware gietaluminium Nordic Ware bakvormen waarmee je bijvoorbeeld een tulband, roos, huis, hart en nog veel meer vormen kunt bakken. Nordic Ware gebruikt een duurzame antikleeflaag waardoor je cake netjes uit de bakvorm komt. Aluminium is uitermate geschikt om mee te bakken, omdat het de warmte direct doorgeeft en goed verspreidt. Bekijk de verschillende Nordic Ware bakvormen die je voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld de Nordic Ware Gingerbread Man bakvorm voor Kerst!

Nordic Ware bakvorm kopen

Wil je Nordic Ware bakvormen kopen, maak dan een keuze uit de verschillende type bakvormen. De keuze opties zijn zo divers dat je voor elke feestelijke gelegenheid een bijpassende Nordic Ware bakvorm ter beschikking hebt! Bekijk hier het assortiment van Cook&Co en begin binnenkort lekker met bakken!