Picknickmanden

Buiten picknicken met behulp van een picknickmand

Tijdens de warme maanden is het heerlijk om buiten met je partner, met het hele gezin of met een groep vrienden in het park te eten. Gezellig met elkaar kletsen en genieten van de zon. Het is wel zo fijn om dan gemakkelijk eten en drinken mee te kunnen nemen en niet hoeft te slepen met plastic tasjes. Met een picknickmand pak je alles georganiseerd in en neem je alle benodigdheden makkelijk mee voor de picknick. Maak picknicken een stuk makkelijker met behulp van een picknickmand!

Heerlijke picknick hapjes

Er zit erg veel ruimte in de picknickmand. Dit zorgt ervoor dat je picknick hapjes en drankjes voor wel 4 personen mee kunt nemen. In de picknickmanden zitten verschillende vakken om te vullen. In de klep bevindt zich vaak een vak waar borden en bestek in kunnen worden geplaatst. Dit zorgt ervoor dat deze veilig zijn opgeborgen en niet breken. In de mand zitten nog meer vakken waarin bekers kunnen worden geplaatst. Als laatste is er natuurlijk de ruimte voor alle lekkere consumpties. En vergeet niet een kleedje voor in het park! Zo blijft alles fris en lekker.

Picknickmand kopen bij Cook&Co

Wil je graag picknicken, maar heb je nog geen handige picknickmand voor al het picknick eten? Cook&Co biedt verschillende soorten picknickmanden aan in het assortiment. Zoek je een picknickmand van het merk Cosy&Trendy of ga je liever voor een picknickmand van Gusta? In de webshop vind je jouw favoriet. De picknickmanden zijn allemaal geschikt voor meerdere personen, dus je kunt iedereen voorzien van heerlijk eten en drinken!