Prullenbakken

Prullenbak kopen bij Cook&Co

Prullenbakken zorgen ervoor dat het afval op een centrale plek in het huis wordt verzameld. Zo kun je een kleine prullenbak hebben in de badkamer en een grotere prullenbak in de keuken. Een prullenbak heeft altijd een deksel die ervoor zorgt dat eventuele stank wordt tegengehouden, want afval kan na langere tijd nou eenmaal gaan stinken. Het is ook mogelijk om je afval te scheiden met de prullenbakken die aparte binnenemmers hebben. Zo kun je plastic, eten en overig afval gescheiden verzamelen wat bijdraagt aan een beter milieu! Bij Cook&Co vind je prullenbakken in alle soorten en maten die voldoen aan elke behoefte.

Brabantia prullenbakken en andere merken

Bij Cook&Co vind je verschillende prullenbakken van het merk Brabantia. Een bekende Brabantia prullenbak is de Touch Bin. Door de soft-touch sluiting open je deze prullenbak al met de kleinste aanraking! Daarnaast is het erg makkelijk om de vuilniszak uit de prullenbak te verwisselen. Alle Brabantia prullenbakken hebben een mooi design, zodat deze bij de inrichting van je huis past. Naast het merk Brabantia biedt Cook&Co ook andere merken aan. Koop prullenbakken in onze webshop van bijvoorbeeld de merken Easybin, Simplehuman en Wesco.

Pedaalemmer of afvalbak?

Een pedaalemmer is een afvalbak die je opent met je voet. De handeling met je voet zorgt ervoor dat je de klep van de afvalbak gemakkelijk open maakt wanneer je je handen vol hebt met afval. Daarnaast worden je handen niet vies, omdat je niet aan een vieze deksel hoeft te zitten. Dit is tijdens het koken erg fijn. Je hoeft zo niet steeds je handen te wassen. Bij Cook&Co vind je pedaalemmers is verschillende maten. Zo is een kleine pedaalemmer een goede optie voor in het toilet. Heb je al enig idee wat voor prullenbak of pedaalemmer je nodig hebt? Bekijk het assortiment van Cook&Co in de webshop. Hier vind je alle benodigdheden die je in je keuken nodig hebt!