Fluitketels

De authentieke fluitketel

Voor een kopje thee en soms ook koffie is een fluitketel van belang. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een waterkoker, maar de fluitketel heeft iets authentieks waar niks tegenop kan. Het geluid van de fluitketel wanneer het kokende water de juiste temperatuur heeft bereikt, is bij iedereen bekend. De fluitketel gebruik je gemakkelijk op het fornuis zonder er stroom bij nodig te hebben. Zo bespaar je weer een stopcontact voor je andere keukenapparatuur!

Fluitketel in vele varianten

Je zou het niet denken, maar het assortiment aan fluitketels is zeer divers. Zo zijn er de authentieke fluitketels, dan wel in een modern jasje, gemaakt van geëmailleerd plaatstaal met kunststof details. Deze waterketel is te krijgen in vele kleuren; kies voor een aardkleur of voor een opvallende kleur, zoals rood of blauw. De fluitketels hebben een prachtig design, en het is daarom onnodig om hem in de keukenkast te verstoppen. Pronk daarom met de prachtige, traditionele Le Creuset fluitketel op het aanrecht! Ook de Wesco fluitketel heeft een zeer klassieke, retro uitstraling die in iedere keuken een plaatje is.

De inductie fluitketel

De fluitketel is bruikbaar op vrijwel alle warmtebronnen. Ook de inductie fluitketel kookt het water tot de gewenste temperatuur voor een heerlijk kopje thee of koffie. Bekijk het aanbod op Cook&Co en pronk met je klassieke fluitketel op het aanrecht.