Fonduesets

Fonduepan brengt plezier

Met de fonduepan beleef je ontzettend veel plezier met je familie of vrienden. Met Kerst of Sinterklaas komt de fonduepan vaak op tafel om met een grote groep de feestdag te vieren. Fonduen kun je op verschillende manieren: kies je voor een kaasfondue of houd je meer van een chocoladefondue? Beide opties zijn lekker voor gebruik als nagerecht, maar je kunt er ook een hele avond mee vullen. Ben je een echte carnivoor, dan is vleesfondue waarschijnlijk meer iets voor jou. Wat je ook kiest, fondue brengt mensen samen!

Kaasfondue, chocoladefondue, vleesfondue

Er zijn verschillende gerechten die je kunt maken met kaasfondue. Denk bijvoorbeeld aan een kaasfondue met walnoten en paddenstoelen of een kaasfondue voor kinderen met ananas. Daarnaast hebben vele landen een eigen versie van de fonduepan met typerende gerechten, daarom zul je vaak een Zwitsers kaasfondue, Engelse kaasfondue en zelfs een Mexicaanse kaasfondue tegenkomen. Elke variant heeft weer een eigen fonduepan vulling met lekkernijen. Met chocoladefondue zijn de opties ook eindeloos. Kies bijvoorbeeld om te fonduen met een vleugje sinaasappel of kokos; heerlijk! En met vleesfondue kun je vrijwel alle stukjes vlees braden!

Fonduepan kopen

Wil je een fonduepan kopen, kijk dan bij Cook&Co welke fondueset je het meest aanspreekt. Maak je keuze voor een kaasfondue, chocoladefondue of vleesfondue en beleef een gezellige avond met je geliefdes! Of koop ze gewoon allemaal, zo heb je voor elke gelegenheid een fonduepan ter beschikking.