Hapjespannen

Wat is een hapjespan?

Een hapjespan is de ideale pan voor eenpans of grote gerechten. De hapjespan wordt ook wel sauteerpan genoemd. Deze handige pan is eigenlijk een koekenpan, maar met een hoge rand. Schep voortaan makkelijk je gerecht om zonder te kliederen, dit scheelt weer een hoop schoonmaakwerk. De sauteerpannen worden vaak met deksel geleverd waardoor je gerecht lekker kan sudderen. Bij Cook&Co kun je hapjespannen kopen van bekende merken, zoals een Tefal hapjespan, of hapjespannen van BK. Naast de Tefal hapjespannen zijn ook de andere hapjespannen van topkwaliteit, waardoor je met plezier en gemak jouw favoriete gerecht klaarmaakt.

Inductie hapjespan

Natuurlijk is het voor aankoop belangrijk dat je weet voor welke warmtebronnen jouw ideale hapjespan geschikt is. Vele hapjespannen zijn geschikt voor elke warmtebron, maar het is nooit een slecht idee om dit extra te checken. Ook kun je in het assortiment sauteerpannen vinden die met name geschikt zijn voor inductie. Deze inductie hapjespannen kunnen dus ook gewoon worden gebruikt bij andere warmtebronnen, sommige kunnen zelfs in de oven!

Verschillende formaten

Er is voor ieder wat wils, naast de verschillende stijlen zijn er ook verschillende formaten beschikbaar. Met de grote hapjespan van 28 cm bereid je gemakkelijk royale maaltijden. Maar ook de hapjespan van 24 cm is een uitstekende keus, omdat hij net iets lichter is dan de hapjespan van 28 cm. Vaak aan het koken voor een groep vrienden of familie? Dan is misschien de hapjespan van 32 cm wel iets voor jou!